Aanhangers en Aanhangwagens in Helmond

Helmond is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Helmond, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven. Bent u particulier of zakelijk op zoek naar een aanhanger of aanhangwagen ?

Aanhangwagen Centrum Eindhoven kan u hier bij mee helpen. Met een grote voorraad zorgt Aanhangwagen Centrum Eindhoven ervoor dat particulieren en bedrijven een goede keuze kunnen maken.

U kunt onder meer de volgende wagens bij ons kopen: enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens en  les aanhangwagens. Maar ook autotransporters, machinetransporters, aanhangwagens met laadkraan, boottrailers en paardentrailers. Zoekt u een bepaalde aanhangwagen die aan specifieke eisen moet voldoen? Dan kunt u deze ook door ons op maat laten maken. Voor advies over welke wagen het meest geschikt is voor uw situatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Kwaliteit en passie. Daar draait het om bij Aanhangwagen Centrum Eindhoven, al bijna 100 jaar.

Ook voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden staan wij voor u klaar. Periodiek onderhoud (keuring) is belangrijk om de wagen in goede staat te houden, alsmede voor de verkeersveiligheid en VCA. Als Bovag aanhangwagen bedrijf werken wij met gediplomeerde monteurs die de aanhangwagen nauwkeurig onderzoeken op mankementen. Zo wordt onder andere gekeken naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. uw boottrailer, paardentrailer, veewagen of caravan.

Op zoek naar het huren van een aanhanger of aanhangwagen? Wij hebben verschillende aanhangwagens in onze grote huurvloot. Bekijk ons assortiment aanhangers en reserveer direct online uw aanhangwagen.

Aanhanger kopen
Onderhoud inplannen
Aanhanger huren

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.