"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres

Aanhanger onderdelen

Op zoek naar onderdelen voor een aanhanger, boottrailer, vouwwagen, caravan, multi-transporter of paardentrailer?

Kies uit meer dan 5.000 aanhangwagen onderdelen. Alle gerenommeerde merken uit voorraad leverbaar. Aanhangwagen Centrum Eindhoven heeft een uitgebreid assortiment slijt-onderdelen voor uw aanhanger. Mocht u zelf de reparatie niet kunnen uitvoeren kunnen wij u ontzorgen en een reparatie, onderhoud of keuring (Bovag) aan de aanhangwagen uitvoeren.

Wij zijn een officieel servicepunt van de gerenommeerde merken AL-KO, Knott en BPW onderdelen. Ook leveren wij onderdelen van o.a. merken Saris, Hapert, Anssems, TwinTrailer, Henra, Hulco, Hella, Albe, Aspock, Radex, Winterhoff, Double-lock en Acebikes. Ook voor o.a. torsieassen, dissels, neuswielen, verlichting, lading vastzetsystemen, hang- en sluitwerk, elastiek en rubbers, lieren, wielen (banden), vloerplaten en achterlichten. Ook onderdelen voor uw vouwwagen, boottrailer, paardentrailer, foodtruck, toiletwagen, schamelwagen of camper zijn leverbaar.

Bent u op zoek naar een specifiek artikel? Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies, wij staan u graag te woord!

Knott service station | Aanhangwagen Centrum Eindhoven

Officieel Knott servicepunt

KNOTT ontwikkelt en produceert en levert alle onderdelen die nodig zijn voor een veilige en duurzame trailer. o.a. voor de bouwsector, bos- en tuinbouw, industrie en zelfs voor militaire voertuigen.
Als officieel Knott servicepunt hebben wij een groot assortiment originele Knott onderdelen uit voorraad leverbaar.

Officieel AL-KO dealer

Door een nauwgezette kwaliteits-controle in elk productiestadium, van de ontwikkeling van het prototype tot de fabricage, certificatie en elektrische keuring, waarborgt AL-KO de hoge kwaliteit van zijn producten. Als officieel AL-KO servicepunt en dealer hebben wij een groot assortiment originele AL-KO onderdelen op voorraad.

AL-KO official dealer | Aanhangwagen Centrum Eindhoven

Plan een afspraak

U wilt een aanhangwagen of trailer die veilig en betrouwbaar is en blijft.
Dat vraagt om regelmatig onderhoud.
Voor onderhoud, reparatie, een Bovag keuring incl. onderhoud (apk) of schadetaxatie en reparatie kunt u een afspraak bij ons maken. Plan uw afspraak gemakkelijk en snel en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres