Nieuws | Blog | Achtergronden

Home/Nieuws | Blog | Achtergronden/

Nieuw: TwinTrailer TT27-30

Als dealer van TwinTrailer zijn wij blij u te vertellen dat de nieuwe Twintrailer type TT 27-30 vanaf heden bij ons bestelbaar is! Een mooie aanvulling op het huidige aanbod kipper en transporter in 1! De nieuwe Twintrailer TT27-30 is 309 x 183 cm op 2700KG!
Stel uw nieuwe Twintrailer samen en vraag uw offerte aan. Bekijk […]

SARIS Jubileum Toppers

In 2019 viert SARIS zijn 60-jarige bestaan. En, wie jarig is trakteert! Geniet  van hoge kortingen op de speciaal door ons geselecteerde jubileum modellen: ACTIE TOT 30 juni 2019!
Alle kortingen en acties bekijken? Klik op onderstaande afbeelding! Kom langs of neem contact met ons op!

Bedankt!

Aanhangwagen Centrum Eindhoven wil alle relaties bedanken voor het vertrouwen dit jaar!

In de komende periode zijn wij er even tussenuit en zijn wij gesloten tussen 24 december t/m 1 januari.

Wij kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar te starten aan mooie projecten en horen graag uw plannen voor het komende jaar!

  Verkoop […]
19 december|Categorieën: Algemeen|

Saris Eindejaarsdeals: Pak je voordeel

Bij ACE sluiten we het jaar 2018 af met een knaller! Vanaf 5 november tot en met 21 december geniet je bij ons van veel eindejaarsvoordeel op diverse Saris aanhangwagens. Profiteer nu, zolang de voorraad strekt, van kortingen op o.a.:
  • De 3 x 3 tons Kippers
  • De verlaagde SARIS Plateau met […]

Is uw aanhangwagen nog in goede conditie?

Wij bieden bij ACE een BOVAG onderhoudsbeurt aan. Het advies is om uw aanhangwagen een keer per jaar te laten keuren. Een BOVAG onderhoudsbeurt is hier de beste manier voor. Bij een BOVAG onderhoudsbeurt checkt onze keurmeester uw aanhangwagen op meer dan vijftig belangrijke punten. Op deze manier weet u zeker dat uw aanhangwagen in […]

Nieuw: Saris PK Compact Giant

Nieuw: Saris PK Compact Giant’ 20/30 Deze robuuste kipper is de aanhangwagen voor het grotere werk. Met zijn 3 meter lengte is hij net iets groter dan zijn broertje de PK Compact 20/30. Het aluminium plaatwerk is duurzaam en betrouwbaar. Door zijn vele opties zal hij altijd aan uw eisen voldoen en kunt u met een […]