Onderhoud, Reparatie en Keuring

Aanhangwagen Centrum Eindhoven staat bekend om de hoge kwaliteit en is een vertrouwd adres met specialisten in aanhangwagens. Naast de verkoop van vele merken en type aanhangwagens kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparaties en (BOVAG)keuringen! Onze deskundige en gecertificeerde monteurs hebben ervaring met onderhoud, reparaties en keuringen van alle soorten en merken aanhangwagens en trailers.

Regelmatige verzorging en onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden aanhangwagen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en zijn essentieel voor een goede remwerking. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u onderweg bent.

Wij adviseren om uw aanhangwagens, caravans, boottrailers, motortrailers, aanhangers, paardentrailers, autoambulances, vouwwagens, trailers of verkoopwagens. jaarlijks te voorzien van een onderhoudsbeurt! U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken aanhangwagens zoals Saris, Hapert, Anssems, Hulco, Ifor Williams, Henra, Humbaur, Atec, XXtrail, Vlemmix, Rebel, Brimos, Bucker, Brenderup, Freewheel, Mustang, Nomadis, Nugent, Sodiak, Titan, Tohaco, Witteveen en Sirius.

Ook aanpassingen aan uw wagen, speciaalbouw constructies of andere veranderingen kunnen wij in eigen werkplaats realiseren. Op zoek naar aanhangwagen onderdelen? Wij hebben een zeer breed en diep assortiment gesorteerd onderdelenmagazijn en leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Als servicepunt van oa. Knott, AL-KO en BPW kunnen wij de meest voorkomende onderdelen uit voorraad leveren!

Periodieke BOVAG keuring aan aanhangwagens, paardentrailers en caravans

Onze gecertificeerde monteurs voeren dagelijks keuringen en onderhoud uit aan alle merken aanhangwagens, caravans, paardentrailers, boottrailers of vouwwagens. Een BOVAG- keuring is een combinatie van keuring (“APK”) en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen.

Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de veiligheid en eisen omtrend het remsysteem, banden, assen en chassis, verlichting, oplooprem en opbouw.

Wanneer na de keuring met evt. reparatie alles in orde is, wordt de aanhangwagen of caravan voorzien van een BOVAG-sticker en ontvangt u een keuringsrapport. Het bewijs voor u, de politie, keuringsinstanties (VCA-keuring) en andere autoriteiten dat de veiligheid voor een jaar lang goed is! Bij intensief gebruik moeten de intervallen voor controle en onderhoud zo nodig verder worden verkort tot meerdere keren per jaar.

Voorkom boetes en technische mankementen!

Het uitstellen van het onderhoud van uw aanhangwagen is niet verstandig. Neem gerust contact met ons op en plan een afspraak voor uw Bovag- onderhoudsbeurt, controle of reparatie aan uw aanhangwagen, caravan, boottrailer, paardentrailer, autoambulance, vouwwagen of verkoopwagen.

bovag-logo

Bel ons op 040-211 11 06 of plan direct uw afspraak in:

Plan uw Werkplaatsafspraak